Top #10 Món Chay Ngon You Tube Xem Nhiều Nhất, Mới Nhất 8/2022 # Top Trend | Misshutech.com

Các Kênh Nấu Ăn Hàn Quốc Hàng Đầu Trên Youtube

--- Bài mới hơn ---

  • Chia Sẻ Kinh Nghiệm Học Nấu Bún Bò Huế Mở Quán Kinh Doanh
  • Đừng Bỏ Qua Các Bài Dạy Nấu Ăn Đơn Giản Có Thể Tự Học Tại Nhà
  • Học Nấu Ăn Mở Quán Nhậu Tại Biên Hòa
  • Hướng Dẫn Dành Cho Cộng Đồng Sử Dụng Cookpad
  • Tiêu Chí Lựa Chọn Địa Chỉ Học Nấu Ăn Ở Đâu Tốt
  • Ôi, tôi yêu món ăn Hàn Quốc làm sao. Và, khi hỏi những người nước ngoài sống ở Hàn Quốc tại sao họ lại yêu thích nơi đây? Tôi có thể đảm bảo rằng, 99% mọi người sẽ nhắc đến từ ‘đồ ăn’. Cuối cùng, sau những mong đợi từ lâu, món ăn Hàn Quốc đang dần trở nên phổ biến toàn cầu như nó đáng có. Tuy nhiên, không giống như sống ở Hàn Quốc, đồ ăn và nhà hàng Hàn Quốc có thể không đa dạng hoặc không thường xuyên có sẵn ở đất nước của bạn. Vì vậy, còn cách nào để ăn món Hàn hơn là tự tay nấu nướng trong bếp của chính mình?

    Sau khi xem qua các video dạy nấu ăn Hàn Quốc, tôi đã tổng hợp danh sách các kênh nấu ăn Hàn Quốc hàng đầu trên YouTube.

    Các kênh nấu ăn Hàn Quốc hay nhất trên YouTube

    Kênh ẩm thực hàng đầu của Hàn Quốc

    Hơn nữa, anh ấy gần đây đã mở một kênh YouTube đã trở nên vô cùng nổi tiếng nhờ cách tiếp cận đơn giản để nấu món ăn Hàn Quốc. Tôi thích cách xem video của anh ấy thú vị và dễ theo dõi. Các video của anh ấy cũng bao gồm nhiều phụ đề để người xem trên toàn thế giới dễ dàng truy cập.

    Trong những năm gần đây, xu hướng video ASMR đang diễn ra ở Hàn Quốc. Trên thực tế, hầu hết các kênh nấu ăn hàng đầu của Hàn Quốc đều là ASMR và vì lý do chính đáng.

    Wife’s Cuisine giới thiệu những cảnh quay hấp dẫn kết hợp với âm thanh thanh thoát của dầu xèo xèo và món hầm sôi. Hơn nữa, đó là một kênh toàn diện tuyệt vời bao gồm đồ ăn Hàn Quốc (+ một số món ăn khác), món tráng miệng và thậm chí cả video hướng dẫn về nhà bếp. Đối với những người muốn thư giãn trong khi học cách nấu các món ăn ngon của Hàn Quốc, tôi rất khuyên bạn nên dùng nó.

    Tôi muốn đưa vào một tùy chọn cho kênh nấu ăn Hàn Quốc nói tiếng Anh. Thứ nhất, Chủ nhân của kênh này là Seounkyoung, một Youtuber người Hàn Quốc hiện đang sinh sống tại Mỹ. Cô ấy là một đầu bếp tại gia với tính cách xinh đẹp và sôi nổi, chia sẻ các công thức nấu ăn ngon của Hàn Quốc và các nước Đông Á khác. Ngoài ra, kênh của cô ấy bao gồm các loạt phim nổi tiếng như “Asian at home” và “Life In Korea”.

    Thêm các lợi ích

    Kênh này giới thiệu các công thức nấu ăn nhanh chóng và dễ dàng, tuyệt vời cho những người sống một mình. Đặc biệt, đứa trẻ trong tôi bị ám ảnh bởi dòng game Cooking RPG nơi những đoạn phim được chỉnh sửa gợi nhớ đến những trò chơi điện tử cũ.

    Tôi đã khám phá ra kênh Nấu ăn Hàn Quốc này từ Video ‘Levain Bakery Chocolate Chip Cookie’ của cô ấy. Kênh này bao gồm những bức ảnh chụp phong cảnh tuyệt đẹp và tập trung vào khía cạnh chữa bệnh của ASMR đồng thời cung cấp cho khán giả những công thức nấu ăn ngon.

    Kênh món tráng miệng hàng đầu

    Cây nấu ăn là một trong những bài giới thiệu đầu tiên của tôi về thế giới kênh Nấu ăn ASMR của Hàn Quốc. Chắc chắn tôi không phải là một đầu bếp bánh ngọt và tôi sẽ không bao giờ cố gắng làm bất cứ thứ gì từ kênh này. Nói như vậy, có điều gì đó về âm thanh của kem đánh bông và sô cô la tan chảy lôi cuốn tôi và khiến tôi muốn tiếp tục theo dõi. Với gần 3.5 triệu người theo dõi, tôi chắc chắn không phải là người duy nhất nghiện xem video của cô ấy như thế nào. Ngoài ra, đối với những người muốn theo dõi, video của cô ấy bao gồm nhiều lựa chọn phụ đề để lựa chọn.

    Tiếp theo, là một kênh ASMR Korean Cooking khác mà tôi xem chỉ để giải trí. Tôi đặc biệt thích tính nghệ thuật trong các video thiết kế bánh của cô ấy. Những chi tiết tinh xảo, lộng lẫy mà cô ấy đưa vào các thiết kế sẽ khiến tôi gần như không thể tái tạo được. Tuy nhiên, những chiếc bánh của cô ấy thực sự là một món ngon cho đôi mắt và tôi chắc chắn sẽ cho kênh của cô ấy phát triển.

    Thêm các lợi ích

    Mặc dù đây không phải là kênh cụ thể về món tráng miệng, nhưng nếu bạn muốn xem ai đó làm việc trong một ngày trong quán cà phê thì đây là một lựa chọn dễ thương. Tại đây, bạn có thể xem Youtuber Jun nấu những món ăn ngon, nhận đơn đặt hàng từ khách hàng và cũng có thể pha chế đồ uống ngon. Đặc biệt, trong hoàn cảnh hiện tại, kênh này là một lựa chọn tuyệt vời khi tôi đang làm việc và muốn có tiếng ồn xung quanh.

    Các kênh ẩm thực khác hàng đầu

    Honeykki là một kênh nấu ăn tuyệt vời khác của ASMR Hàn Quốc có nhiều món ăn, món tráng miệng và bánh ngọt khác nhau. Tôi đặc biệt thích loạt phim của cô ấy tái hiện những bữa ăn nổi tiếng từ các chương trình truyền hình và phim như Harry Potter và Ratatouille. (Tại sao thức ăn trong phim hoạt hình trông rất ngon?)

    Kênh này trở nên phổ biến nhờ video ‘đồ ăn bạn có thể thưởng thức khi ăn kiêng’ của cô ấy. Ngoài ra, cô ấy còn trưng bày nhiều món ăn ngon và công thức nấu ăn mới lạ như Sandwiches, Salad và Pasta, rất thích hợp cho bữa trưa nhanh chóng hoặc bữa ăn ngoài trời. Tôi thích cách video của cô ấy tập trung vào việc chữa bệnh ASMR và cũng bao gồm những cảnh quay đẹp mắt.

    Cuối cùng, lạc lối khỏi các video ASMR là Gabie Kook. Gabie là một đầu bếp người Hàn Quốc sinh ra ở Argentina, lớn lên ở Tây Ban Nha và Mỹ, trước khi chuyển đến Pháp để học nghề đầu bếp. Cô cũng đã thi đấu tại Koreas Masterchef với vị trí thứ 3 và hiện đang sống ở Anh với chồng (người Anh gốc Hàn Quốc) Josh.

    Mặc dù kênh của cô ấy có vlog và đôi khi là làm đẹp, nhưng trọng tâm chính của cô ấy là các video nấu ăn. Hơn nữa, với những ảnh hưởng văn hóa khác nhau bắt nguồn từ thời thơ ấu của cô, Gabie có thể cung cấp nhiều loại ẩm thực từ các quốc gia khác nhau.

    Nếu bạn quan tâm đến các YouTuber làm đẹp Hàn Quốc để biết các mẹo và xu hướng K-beauty, hãy xem nhấn vào đây.!

    Chúng tôi hy vọng bạn thích các kênh Youtube nấu ăn hàng đầu của Hàn Quốc. Hãy cho chúng tôi biết về một trong những yêu thích của bạn!

    Bạn cũng có thể:

    --- Bài cũ hơn ---

  • Trường Quản Lý Khách Sạn Việt Úc
  • Top 10 Trung Tâm Dạy Học Nấu Ăn Uy Tín Nhất Tphcm
  • Khóa Học Nấu Ăn Đãi Tiệc Ngon Hấp Dẫn Tại Hà Nội
  • #1 Học Nấu Các Món Ăn Đãi Tiệc {Cơ Bản ⇒ Nâng Cao}
  • Khóa Học Món Ăn Cho Học Sinh Dịp Nghỉ Hè
  • Cô Gái Việt Gây Sốt Youtube Vì Dạy Nấu Ăn Bằng Tiếng Anh

    --- Bài mới hơn ---

  • Những Cuốn Sách Dạy Nấu Ăn Nổi Tiếng Nhất Thế Giới
  • Top 10 Cuốn Sách Tiếng Anh Dạy Nấu Ăn Cho Trẻ Em Mà Bạn Nên Đọc
  • Top 3 Trung Tâm Dạy Nấu Ăn Tốt Nhất Nghệ An 2022
  • 4 Cuốn Sách Dạy Nấu Ăn Bằng Lò Vi Sóng Tốt Nhất
  • Sách Dạy Nấu Ăn Bằng Lò Vi Sóng Nhất Định Bạn Nên Đọc
  • Thành lập kênh Helen’s Recipes trên YouTube hơn 4 năm, đến nay, Lê Hạ Huyền đã có một gia tài khá đồ sộ với hơn 200 clip hướng dẫn nấu ăn trên kênh và thu hút trên 38 triệu lượt view.

    Thành lập kênh Helen’s Recipes trên YouTube hơn 4 năm, đến nay, Lê Hạ Huyền đã có một gia tài khá đồ sộ với hơn 200 clip hướng dẫn nấu ăn trên kênh và thu hút trên 38 triệu lượt view.

    Lê Hạ Huyền.

    Thuộc thế hệ 8X, Lê Hạ Huyền làm quen với YouTube từ khá sớm. Trong thời gian du học tại nước ngoài, Huyền thường xuyên được bạn bè quốc tế hỏi thăm về văn hóa Việt Nam mà đặc biệt là các món ăn Việt. Vì vậy, Huyền nảy ra ý định hướng dẫn cách chế biến một vài món ăn tiêu biểu với bạn bè. Và clip nấu ăn đầu tiên ra đời vào năm 2011. Đến nay, sau thời gian hoạt động 4 năm, Huyền đã có hơn 200 clip hướng dẫn với 200 món ăn Việt từ đơn giản đến phức tạp.

    Hạ Huyền chia sẻ: “Thực ra lúc đầu Huyền cũng không phải là người am hiểu nhiều về ẩm thực. Tuy nhiên, với sự yêu thích và đam mê lĩnh vực này, mình đã tìm tòi và cố gắng học hỏi rất nhiều để có thể đáp ứng được sự “tò mò” của bạn bè và những người theo dõi kênh Helen’s Recipes”. Đồng thời, Huyền cũng chia sẻ, ngoại trừ việc phải thường xuyên tìm tòi các món mới, thử nghiệm các món ăn mới cũng như tìm hiểu thêm về văn hóa, ý nghĩa đằng sau những món ăn dân tộc thì Huyền cũng phải tìm hiểu thêm rất nhiều về công nghệ để thực hiện đam mê này của mình. “Tôi phải học cách dựng clip, chỉnh sửa video, lồng tiếng, phụ đề, lên hình… Tóm lại là rất nhiều thứ lỉnh kỉnh khác để cho ra đời những video có chất lượng, đảm bảo người xem dễ dàng theo dõi và làm theo”, Huyền chia sẻ.

    Cô cũng cho biết, đôi khi để có một clip hoàn chỉnh cô phải nấu đi nấu lại một món nhiều lần để ghi hình: “Do chỉ có một mình nên thường tôi cho ghi hình tự động. Vì vậy, nhiều lúc xem lại thấy hình ảnh bị mờ vì hơi nước, khói…trong quá trình nấu nướng hoặc góc quay bị lệch thì tôi phải làm lại từ đầu để thay thế cảnh quay đó”.

    Do khi bắt đầu thực hiện kênh Helen’s Recipes, Huyền chủ yếu nhằm đáp ứng nhu cầu tìm hiểu ẩm thực Việt của bạn bè quốc tế cũng như để thỏa mãn cơn thèm món ăn quê nhà của mình, do đó, hầu hết các món Huyền hướng dẫn khá gần gũi, dễ tìm nguyên liệu ở các hệ thống siêu thị trong và ngoài nước. Bên cạnh đó, khả năng ngoại ngữ cũng là một trong những thế mạnh của Huyền. “Các kênh hướng dẫn nấu món Việt khá nhiều, tuy nhiên hầu hết các video do Việt Kiều hoặc người nước ngoài tại Việt Nam trình bày thì thiếu sự am hiểu về ẩm thực Việt. Còn ngược lại, do người Việt thực hiện lại ít có phụ đề tiếng Anh nên người nước ngoài cũng khó thực hiện. Vì vậy, Helen’s Recipes dung hòa được hai yếu tố đó: truyền thống và hiện đại”, Huyền chia sẻ.

    Có lẽ chính vì sự am hiểu cũng như quan tâm đến nhu cầu của đối tượng người theo dõi nên kênh Helen’s Recipes chiếm được nhiều cảm tình của bạn bè quốc tế. Hiện nay, đa số người theo dõi kênh Helen’s Recipes là người nước ngoài, trong đó Mỹ chiếm 50%, Việt Nam 30%, còn lại là các quốc gia khác.

    Với sự phát triển mạnh của kênh Helen’s Recipes, Huyền cùng em gái đã mở thêm một webiste giới thiệu ẩm thực Đà Nẵng. Đồng thời, mới đây Huyền cũng đã ra mắt cuốn sách hướng dẫn nấu ăn đầu tiên của mình. Năm ngoái, cô đã quyết định trở về Việt Nam phát triển sự nghiệp quảng bá ẩm thực Việt của mình.

    Từ một ý định đơn giản ban đầu với sự đam mê cùng những cố gắng nỗ lực bền bĩ, Helen’s Recipes đang dần dần trở thành một thương hiệu ẩm thực có uy tín trong và ngoài nước. Vì thế, Hạ Huyền quyết định sẽ tiếp tục dành toàn bộ công sức để phát triển trên YouTube. Kế hoạch của cô là sẽ xây lại studio hiện đại hơn để thực hiện những clip hoàn chỉnh và chuyên nghiệp hơn, tiếp tục quảng bá văn hóa Việt, ẩm thực Việt đến với bạn bè quốc tế.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Thiết Kế App Mobile Dạy Nấu Ăn
  • Định Hướng Thành Công Với Trường Dạy Nấu Ăn Ở Đà Nẵng
  • 72+ Cuốn Sách Dạy Nấu Ăn Ngon Cực Đơn Giản Tại Nhà
  • Cùng Trung Tâm Dạy Nấu Ăn Sao Mai Thắp Sáng Tương Lai
  • Trung Tâm Dạy Nấu Ăn Ở Hà Nội Uy Tín, Chất Lượng Nhất
  • Người Phụ Nữ Gây Sốt Trên Youtube Với Các Video Khỏa Thân Dạy Nấu Ăn

    --- Bài mới hơn ---

  • 4 Trường Dạy Nấu Ăn Uy Tín Lâu Đời Nhất Hà Nội
  • Cách Nấu Lẩu Vịt Om Sấu Đơn Giản Tại Nhà
  • Lớp Học Làm Bánh Ở Vũng Tàu, Những Địa Chỉ Nên Lựa Chọn
  • Tuyển Sinh Chứng Chỉ Nấu Ăn Ở Vũng Tàu
  • Học Cách Nấu Mì Vịt Tiềm Ngon Như Đầu Bếp
  • Cô nàng Ruby tóc đỏ, sống tại Texas, Mỹ, đã chế biến tất cả mọi thứ, từ bánh muffin đến sa lát, mỳ ống trong trạn thái không mặc gì ngoài một chiếc tạp dề nhỏ xíu.

    Theo The Sun, một đầu bếp nghiệp dư đã kiếm được hàng nghìn USD nhờ những clip hướng dẫn nấu ăn trong bếp trong trạng thái khỏa thân hoặc mặc bikini.

    Ruby Day đã thực hiện hàng loạt video Cooking Naked nổi tiếng trên YouTube, thu hút hơn 450.000 lượt theo dõi.

    Ruby tóc đỏ, sống tại Texas, Mỹ, đã chế biến tất cả mọi thứ, từ bánh muffin đến sa lát, mỳ ống trong trạng thái không mặc gì ngoài một chiếc tạp dề nhỏ xíu.

    Các video “dạy nấu ăn” của Ruby đã gây ấn tượng với rất nhiều người hâm mộ, và cô thường sử dụng các biểu tượng cảm xúc một cách khéo léo để che đi các phần nhạy cảm khi chiếc tạp dề bị tuột ra.

    Dù có thời lượng không dài lắm, trung bình chỉ 2 phút, một số video dạy nấu ăn của Ruby đã thu hút tới 900.000 lượt xem.

    Nhận xét về một trong những clip hay nhất của Ruby – công thức nấu món gà Tuscan – một người hâm mộ nói: “Tôi đã xem hết toàn bộ video trong khi tôi thậm chí còn không nấu ăn.”

    Một người khác viết: “Bạn sẽ nấu gì cho bữa tối một lần nữa.”

    Người thứ ba nhận xét: “Ruby thậm chí có thể làm món bánh sandwich kẹp với bơ lạc và thạch nhưng vẫn khiến tôi mê mẩn.”

    Ruby cho biết quan điểm của cô khi lập nên kênh YouTube này là để truyền bá sự tích cực một cách hài hước và gợi cảm.” Cô cho biết trên Daily Star: “Đây là một động lực tuyệt vời để kêu gọi mọi người nấu ăn.”

    “Phần lớn các khách hàng quen của tôi tìm tới vì những công thức nấu ăn lành mạnh và vì những tiếng cười vui vẻ. Tôi thích tạo nên những video nấu ăn, và cũng rất yêu thích những món ăn ngon,” cô cho biết.

    Cô ấy có một trang riêng trên Patreon, giúp cô kiếm tiền từ những người hâm mộ đăng ký nội dung của cô ấy

    Với chi phí từ khoảng 3USD đến 20USD một tháng, khách hàng sẽ được xem những video và kho lưu trữ công thức nấu ăn khỏa thân mới nhất của mình.

    Ngoài ra, còn có những gói cao cấp có giá 50USD và 125USD, hay một video nấu ăn đươc cá nhân hóa với giá 200USD, kết nối hàng nghìn YouTuber mỗi tháng.

    Ruby Day thường dạy nấu ăn trong trang phục rất ‘mát mẻ’. (Nguồn: The Sun)

    Trước đó, vào năm 2022, một nhà hàng có tên là Bunyadi tại Anh đã quyết định mở một “phân khu” riêng biệt dành cho những thực khách không mặc quần áo.

    Ý tưởng của nhà hàng không chỉ là về ăn uống khỏa thân. Mục đích của Bunyadi là tạo ra một trải nghiệm ẩm thực “tự do đúng nghĩa,” theo Seb Lyall, người đã nảy ra ý tưởng này.

    “Chúng tôi tin rằng con người cần có được cơ hội tận hưởng và trải nghiệm một buổi tối không có chút tạp chất nào: không hóa chất, không phẩm màu, không điện, không xăng, không điện thoại và thậm chí không quần áo nếu thực khách muốn vậy,” anh giải thích.

    Khỏa thân cũng là một khái niệm được yêu thích đối với những người theo chủ nghĩa tự nhiên. Vào năm 2022, cũng tại Anh, đã xuất hiện dịch vụ lau dọn nhà cửa khỏa thân.

    Công ty Naturist Cleaners chuyên cung cấp người lau dọn dành cho những khách hàng theo chủ nghĩa tự nhiên. Những người lau dọn được trả 73 USD mỗi giờ, và khách hàng phải ký kết một hợp đồng nghiêm ngặt theo đó cấm họ có bất kỳ hành động xâm phạm tình dục nào với những người lau dọn.

    Do phải khỏa thân làm việc, những nhân viên lau dọn không thể làm các công việc nặng hay dùng hóa chất tẩy rửa mạnh, và phụ kiện duy nhất họ mang là găng tay cao su và đôi khi là dép xỏ ngón.

    Emily, một phụ nữ trẻ làm công việc dọn dẹp khỏa thân này, cho biết: “Các khách hàng đều là người theo chủ nghĩa tự nhiên, vì thế với họ việc khỏa thân là hết sức bình thường, và điều đó khiến bạn cảm thấy thoải mái.”

    “Vấn đề không phải là trở nên gợi cảm hay phải nghĩ quá nhiều về thân hình của mình, mà bạn cần phải giúp một người theo chủ nghĩa tự nhiên cảm thấy vui vẻ. Họ không quan tâm bạn còn trẻ và vô cùng lộng lẫy hay đã 65 tuổi với nhiều nếp nhăn, chỉ cần khỏa thân một cách thoải mái là được.”./.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Ở Đâu Dạy Nấu Món Ăn Trung Hoa 0946868937
  • Trổ Tài Làm Súp Hoành Thánh Nấm Ngọt Vị
  • Thay Đổi Thực Đơn Cùng Cách Nấu Súp Lươn Ngon
  • Bật Mí Cách Nấu Súp Gà Nhiều Người Mê
  • Súp Thịt Bò Khoai Tây, Cà Rốt Cho Bé
  • I Love You Lyrics (Title Track)

    --- Bài mới hơn ---

  • Watch Mon Chay Tomay Full Movie Online, Horror Film
  • Meghomilon Lyrics (মেঘমিলন) Tanjib Sarowar
  • Download Or Listen Free Online
  • 10 Cách Làm Món Nui Chay: Xào – Chiên – Súp Đơn Giản Và Ngon Miệng
  • Cách Làm Nấm Rơm Kho Chao Ngon Tuyệt Hảo
  • I Love You Title Track Lyrics Shaan & Shreya Ghoshal

    Film : I Love You

    Starring : Dev, Payal Sarkar, Tapas Paul, Arun Banerjee, Anuradha Roy, Rajatava Dutta, Kamalika Banerjee, Subhasish Mukherjee, Paoli Dam, Bharat Kaul, Koneenica Banerjee, Sumit Ganguly, Joy Badlani.

    Producer : Shree Venkatesh Films.

    Direction : Ravi Kinagi

    Cinematography : Naidu

    Edited : Ravi Kinagi

    Music: Jeet Gannguli

    Singer : Shaan, Shreya Ghoshal

    Lyricist : Gautam Sushmit

    Music Label : SVF Music

    I Love You Title Track Lyrics Bengali

    মন চাই শুধু সেই কথা বলতে

    মন চাই শুধু একসাথে চলতে

    মন চাই শুধু সারাদিন দেখতে তোমাকে

    আজ মন চাই কাছাকাছি এসে

    শুধু তুমি আমি পাশাপাশি বসে

    আজ মন চাই বলি হেসে হেসে তোমাকে

    এ মনের যত আশা স্বপ্ন আর ভালোবাসা

    বলতে চাই তোমায় ডেকে

    কেন আজ কাছে আসা

    ভালোবাসি, ভালোবাসি শুধু তোমাকে

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    হে.. মন চাই শুধু সেই কথা বলতে

    মন চাই শুধু একসাথে চলতে

    মন চাই শুধু সারাদিন দেখতে তোমাকে

    ও জানিনা আমি জানো কি তুমি

    মনেরই অজান্তে কখন যে একান্তে

    তোমার কাছে এসেছি

    সে কি বলা যায় কবে কোথায়

    ভালো লাগার শুরু বুকে দুরু দুরু ভালোবেসেছি

    এ যেন সেই আকাশ জুড়ে তারা গোনার বৃথা খেলা

    মনে পড়ে আমায় ডেকে প্রথম সে তোমার বলা

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    মন চাই শুধু সেই কথা বলতে

    মন চাই শুধু একসাথে চলতে

    মন চাই শুধু সারাদিন দেখতে তোমাকে

    ভালো লাগেনা কেন জানিনা

    তোমাকে হারালে চোখেরই আড়ালে

    মনে জাগে দুরাশা

    মনের মাঝে পাবে খুঁজে

    যখনই আমাকে হারাবে দুচোখে

    আমি সেই ভালোবাসা

    তোমায় পেয়ে যায় না বোঝা

    কখন ফুরায় এ দিনটা

    এমন জাদু করেছে মন ভালোবাসার কথাটা

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    হে.. মন চাই শুধু সেই কথা বলতে

    মন চায় শুধু একসাথে চলতে

    মন চায় শুধু সারাদিন দেখতে তোমাকে

    আজ মন চায় কাছাকাছি এসে

    শুধু তুমি আমি পাশাপাশি বসে

    আজ মন চায় বলি হেসে এসে তোমাকে

    এ মনের যত আশা স্বপ্ন আর ভালোবাসা

    বলতে চাই তোমায় ডেকে

    কেন আজ কাছে আসা

    ভালোবাসি, ভালোবাসি শুধু তোমাকে

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, My Love

    I Love You, Love You, Love You, Love You

    I Love You

    --- Bài cũ hơn ---

  • Recipes Món Chay – Hội Từ Bi Phụng Sự San Jose
  • Bò Kho Chay Ngon Đúng Vị
  • Gợi Ý Thực Đơn Bữa Sáng Cho Một Tuần Thuần Chay • Purna
  • Mì Căn Xào Sả Ớt – Món Chay Ngon Cho Cả Gia Đình
  • Mì Căn Chiên Sả Ớt
  • This Is The Only Roast Beef Recipe You’ll Ever Need

    --- Bài mới hơn ---

  • Bếp Nhà Ta Nấu Với Uyên Thy Sbtn
  • Thịt Sườn Bò Nướng Kiểu Hàn Quốc Ngon Mê Ly Chiêu Đãi Cả Nhà
  • Sườn Bò Hàn Quốc Nướng (Sườn Bò Đại Hàn)
  • Súp Khoai Tây Với Tỏi Tây
  • How To Cook Your Thanksgiving Turkey Perfectly Every Time
  • Roast beef might sound fancy and complicated to make, but it’s actually quite simple! With a good piece of meat and some simple herbs, you can have roast beef that’s way more tender and flavorful than the store-bought kind. Below, we break down what’s most important to know when pparing this classic dish.

    The Cut

    There’s no single cut of beef that is necessary to make roast beef. Some common cuts include:

    – Top round roast

    – Top sirloin roast

    – Bottom round roast

    – Eye of round roast

    We usually use a top round roast, but a bottom round roast should work too. If you’re unsure, ask your butcher! Since the meat is slow roasted for a long amount of time, even tougher, more lean cuts of meat will be tender. Just be aware that if you choose a particularly lean cut of meat, it should be sliced relatively thin to avoid being too chewy.

    The Seasoning

    This is where you can really get creative. We kept things simple in this recipe: just thyme, rosemary, salt, and pepper. Feel free to swap in any of your favorite herbs (sage, parsley, oregano etc.) or use dried if you pfer. Spices like cumin or coriander seeds would be delicious as well, do what feels right to you! Just don’t be shy on the flavorings, this is a big cut of meat and the more flavor, the better. We suggest 1 teaspoon salt per pound. Alliums like onions, garlic, and scallions would be delicious additions as well. I pfer to mix all my flavorings with olive oil to make a paste-it allows for more even distribution and insures your beef gets seasoned all the way around. (Don’t forget the bottom!)

    Oven Temperature

    You might be wondering why you have to change the temperature of the oven 15 minutes into cooking. I swear, there’s a good reason! Ideally, all roasted meats would be seared on all sides in a hot skillet to develop a golden, delicious crust. With something like a top round roast, searing can be next to impossible. (AKA it’s WAY too big and heavy to move around in a skillet.) Starting with a hot oven gives the roast a chance to get that beautiful crust without bringing out a pan. After you’ve got a head start on that crust, you can lower the temperature and the meat will start cooking from the inside out.

    Meat Temperature

    We like to bring ptty much any meat we’re cooking to room temperature-especially big pieces of meat like turkey breasts, whole chickens, and roasts like this one! Think of it this way: if you put a roast in your oven straight from the fridge, the roast will cook faster on the outside (which is exposed to the heat of your oven) than the center, which will remain cooler, and cook more slowly. A room-temperature roast will cook more evenly throughout, so we recommend letting yours sit out for 1 to 2 hours to come up to temperature.

    As far as post-cooking temperatures, we pfer a medium to medium-rare roast, with a little pink in the center. In our opinion, the meat stays more tender and flavorful this way. If you pfer not to see any pink, you can roast longer! One thing that’s not optional, though, is a meat thermometer. It takes the guess work out of cooking big pieces of meat, and we swear it’ll come in handy more than just this once. Pro tip: make sure you’re inserting your thermometer far enough to hit the center of the roast for an accurate reading. For a medium-rare pot roast, aim for an internal temperature of about 130°F. The temperature of the meat will continue to rise a bit as it rests as well.

    Slicing It

    I know it’s tempting to dig right in when your roast comes out of the oven. Resist! Transfer your meat to a cutting board and let it rest for 30 minutes to allow all the juices to redistribute throughout the muscle. If you cut it right away, all those flavorful juices will end up on the cutting board and your meat will be dry and sad. 😢When it’s time, make sure to use your sharpest carving knife or chef’s knife to get nice thin slices.

    Leftovers

    Leftover cold roast beef is one of life’s greatest pleasures. It’s so versatile! Use it in French dip sliders, in a breakfast hash, or just cold, straight from the fridge. We won’t judge!

    Editor’s note: This recipe was last updated on December 21, 2022 to provide more information about the dish.

    This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bí Quyết Tức Khắc Khai Ngộ
  • Bánh Quai Vạc Kiểu Nam Mỹ Độc Đáo Ở Costa Mesa
  • How To Make The Perfect Prime Rib
  • How To Make Classic Prime Rib: The Simplest, Easiest Method
  • Hướng Dẫn Cách Làm Mực Chiên Nước Mắm Ngon Nhất
  • I Love You My Love Lyrics

    --- Bài mới hơn ---

  • Cách Chế Biến 10 Món Chay Từ Đậu
  • Gợi Ý 10 Món Chay Ngon Đón Tết Thanh Minh
  • 6 Cách Làm Món Chay Ngon Cho 3 Ngày Tết Nguyên Đán
  • Củ Cải Khô Xào, 4 Công Thức Chế Biến Củ Cải Khô Tuyệt Đỉnh.
  • Củ Cải Khô Xào Chay Cho Ngày Hè Nóng Nực
  • I Love You My Love Song Lyrics From I Love You Bengali Movie 2007. This Song Sung By Shaan & Shreya Ghoshal. Music Composed By Jeet Ganguly. Mon Chay Sudhu Sei Kotha Bolte bangla Song Lyrics Starring: Dev, Payal Sarkar, Tapas Paul, Anuradha Roy, Rajatava Dutta, Kamalika Banerjee, Subhasish Mukherjee, Paoli Dam And Others

    Movie – I Love You

    Singers – Shaan & Shreya Ghoshal

    Music Composer – Jeet Ganguly

    Directed by – Ravi Kinagi

    Produced by – Shree Venkatesh Films

    Screenplay by – N.K. Salil

    Release dates – July 2007

    I Love You My Love Lyrics :

    Mon Chay Sudhu Sei Kotha Bolte

    Mon chay sudhu ek sathe cholte

    Mon chay sudhu saradin dekte tomake..

    Aaj mon chay kacha kachi ese

    Sudhu tumi ami pasha pashi boshe

    Aaj mon chay boli hese hese tomake..

    E moner joto asha, Swapna ar valobasha

    Bolte chai tomay deke, Keno aaj kache asha

    Valobashi Valobashi Sudhu Tomake

    I Love You Love U My Love

    I Love You Love U My Love

    I LV U, LV U, LV U, LV U, I Love Yoy

    Mon Chay Sudhu Sei Kotha Bolte

    Mon chay sudhu ek sathe cholte

    Mon chay sudhu saradin dekte tomake..

    Valo lage na, Keno jani na

    Tomake harale chokheri arale

    mone jage durasha

    Moner majhe, Pabei khuje

    Jokhoni amake harabe duchokhe

    ami se valobasha

    Tomay peye jay na bojha

    kokhon furay ei dinta

    Emon jadu koreche mon

    valo bashar kotha ta

    I Love You Love U My Love

    I Love You Love U My Love

    I LV U, LV U, LV U, LV U, I Love Yoy [x2]

    Mon Chay Sudhu Sei Kotha Bolte…..

    --- Bài cũ hơn ---

  • Những Món Chay Ngon, Đậm Đà Hương Vị Đà Lạt
  • Ẩm Thực Chay Ở Đà Lạt
  • Tổng Hợp 7 Quán Chay Đà Lạt Ngon Cho Tín Đồ Ăn Chay
  • 4 Địa Chỉ Ăn Chay Không Thể Bỏ Qua Khi Đến Đà Lạt
  • Top 10 Quán Ăn Chay Ngon Nhất Đà Lạt Bạn Nên Biết! * Du Lịch Số
  • 20 Vietnamese Dishes You Should Know

    --- Bài mới hơn ---

  • Going To Seattle? Don’t Miss The Vietnamese Food
  • 10 Công Thức Nước Chấm Ngon Ngất Ngây Thổi Hồn Cho Các Món Ăn Việt
  • #5 Cách Làm Lẩu Ếch Thơm Ngon Khó Cưỡng Cả Nhà Đều Khen
  • Hướng Dẫn Cách Làm Lẩu Ếch Hà Nội
  • Cách Nấu Lẩu Ếch Măng Chua Cay Cho Mùa Đông Thêm Ấm Áp
  • What’s the first Vietnamese food that pops to mind for you? Phở? Bánh mì? Spring rolls? All of these are quintessential dishes to be sure-and you’ve already knocked off three of the 20 in this list-but we’ve only just begun.

    When you’re talking about “Vietnamese food,” as mentioned before, you’re talking about rice in many forms (steamed, sticky, noodles, pancakes, porridge), fish sauce (lots of it), herbs (mint, cilantro, lemongrass), seafood, pork, beef, chicken, and tropical fruits (rambutan, banana, papaya, mango, etc.), with borrowed flavors from the French imperialists and nearby countries like Laos, Cambodia, Thailand, and China.

    Most dishes fall under broader categories. “Bánh,” for example, encompasses the many steamed rice cakes and rolls (like bánh cuốn and bánh bèo); not to be confused with the “bún” family, which always involves some rice vermicelli (whether with pork, as in bún chả, or the various noodle soups, such as bún rieu); “goi” is synonymous with salad, and in Vietnam they’re typically made with non-lettuce things like unripe green papaya or mango.

    By no means is this a definitive list-just 20 of the most memorable, most interesting, and most delicious dishes in my experience. Many of them vary by region. For example, the phở of the north is defined by a clear broth whereas the southern-style phở in Saigon might be murkier with more sauces, herbs, and other add-ins.

    Speaking of sauces, let’s pause for a second to honor nước chấm, which is on virtually every table, at every meal, every single day. The amalgam of fish sauce, lime juice, chili, garlic, and sugar is salty, tangy, spicy, fishy, sweet and exactly what you want for dunking, dipping, or just plain drinking (oh, is that just me?). It’s mentioned many times in this roundup.

    See all 20 Vietnamese dishes in the slideshow!

    What’s your favorite Vietnamese dish?

    Author’s note: I traveled to Vietnam with Intrepid Travel, a company that organizes trips all over the world. They recently launched special food-themed journeys (both long and shorter day trips) to many destinations, including Vietnam. Check out the itineraries here. I was able to pview the Vietnam trip and was immensely impssed at how much we were able to see, do, and learn; how many real-life experiences we had with locals, and just how non-tour-group it felt. Intrepid Travel always keeps the groups small, the itineraries interesting, and the meals delicious, often at local joints and family-run homestays.

    All products linked here have been independently selected by our editors. We may earn a commission on purchases, as described in our affiliate policy.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Gallery: 20 Vietnamese Dishes You Should Know
  • A Basic Introduction To Vietnamese Food
  • Ngon Miệng Với Chả Ếch Chiên Thơm Ngất Ngây
  • Cách Làm Ếch Tẩm Bột Rán Thơm Ngon Lạ Miệng
  • Đùi Ếch Tẩm Bột Chiên Giòn
  • Gallery: 20 Vietnamese Dishes You Should Know

    --- Bài mới hơn ---

  • 20 Vietnamese Dishes You Should Know
  • Going To Seattle? Don’t Miss The Vietnamese Food
  • 10 Công Thức Nước Chấm Ngon Ngất Ngây Thổi Hồn Cho Các Món Ăn Việt
  • #5 Cách Làm Lẩu Ếch Thơm Ngon Khó Cưỡng Cả Nhà Đều Khen
  • Hướng Dẫn Cách Làm Lẩu Ếch Hà Nội
  • Bánh cuốn

    The bánh family includes a number of steamed rice cake-like dishes. So soft and delicate, my favorite was this bánh cuốn straight from the steamer. Our Intrepid Travel guide took us to a third-generation bánh cuốn master in Hanoi who mesmerized us with her skills. She ladled each scoop of the rice flour-based batter onto the steamer, covering it with a lid for a matter of seconds, then carefully transferred the gossamer-thin sheets with a bamboo stick onto a tray to be filled with minced mushrooms and pork. Each bite is topped with deep-fried shallot bits and must be dipped into that nước chấm sauce.

    Also in the bánh family: bánh bèo (literally “water fern cake”) from the old imperial city of Hue in central Vietnam. It’s topped with chopped shrimp, scallions, mung bean paste, crispy fried shallots, and fish sauce.

    Phở

    Phở is just one of many, many, MANY noodle soups in Vietnam. From a strictly linguistic standpoint, phở refers to the rice noodles, not the soup itself. But it’s become synonymous with the staple soup served with various meat parts (usually beef or chicken), bean sprouts, lime wedges, the essential greens (basil, mint, cilantro, and onions), and whatever chili sauce and fish sauce you need to doctor up the broth to your liking. It’s cheap, tasty, and especially popular for breakfast in Hanoi. We visited a popular phở joint that usually sells out by noon.

    The northern-style phở in Hanoi is typically defined by a clear broth whereas the southern-style broth tends to be slightly sweeter, murkier from added sauces, and popping with more herbs and other garnishes.

    Bún chả

    Rice vermicelli (“bún”) is a staple all over Vietnam. My first night in Hanoi, this one in particular was a must-order. Bún chả. You really can’t go to Hanoi without trying bún chả. It comes with grilled pork sausage patties, a basket of herbs, bean sprouts, pickled veggies, and, once again, the ever-important nước chấm sauce (pour it over everything).

    A note on bún: Vermicelli is found in many noodle soups too like bún rieu, a tomato broth soup with crab and bún bò Huế (pronounced “boon ba hway”) with beef (bò). There are many, many bún dishes that didn’t make this list but are nonetheless popular and delicious.

    Cháo

    Vietnam’s rice porridge is thick, creamy, hearty and should be able to cure whatever ails you-primarily a cold and hangovers. Top it with slices of chicken, beef, pork, fish, or in this case, pig parts (mostly liver and tubular innards). This is a bowl of Cháo Lòng from Saigon where street vendors can be easily spotted with their giant metal vats of porridge, piles of offal, and stacks of golden fried dough. Scallions and black pepper are scattered on top and at the table you’ll get a platter of bean sprouts, lime wedges, ginger and fish sauce to season the porridge to taste.

    Cơm tấm (“Broken Rice”)

    When Vietnamese rice farmers couldn’t sell their broken grains, which broke sometimes while being processed from the field, they had to eat the poor rejected grains themselves. This cheaper alternative to “unbroken” rice has actually become popular over the years as some people like its softer texture. You’ll find it on menus with a variety of toppings; here it comes buried with pork skin, grilled pork chop, pork loaf, and an egg.

    Return to Story

    --- Bài cũ hơn ---

  • A Basic Introduction To Vietnamese Food
  • Ngon Miệng Với Chả Ếch Chiên Thơm Ngất Ngây
  • Cách Làm Ếch Tẩm Bột Rán Thơm Ngon Lạ Miệng
  • Đùi Ếch Tẩm Bột Chiên Giòn
  • Thịt Ếch Làm Món Gì Ngon Và Bổ Mời Bạn Đọc Bài Viết Này
  • Everything You Need To Know About Fish Sauce

    --- Bài mới hơn ---

  • Vietnamese Noodle Bowl Recipe (Gluten Free!)
  • Tìm Hiểu Về Chế Độ Ăn Không Gluten
  • Combo 10 Mặt Nạ Sinh Học Nanocell Freezing Time Mask Và Kem Dưỡng Trắng Thiên Nhiên Coko Face Whitening Cream
  • Lạnh Đông Kiểu Nhúng (Immersion Freezing)
  • Cách Pha Các Loại Nước Chấm Nem Rán Hấp Dẫn
  • Quite easily the soul of Vietnamese cuisine, nước mắm is the county’s most loved and versatile condiment.

    Its pungent, salty and slightly sweet flavour is truly like no other, making it not only a southeast Asian favourite but a common ingredient now found in the West.

    Use it in marinades before cooking, as a seasoning during or as a simple dipping sauce as you eat, there is nothing it can’t do.

    But what exactly is fish sauce and where is it made? How can you tell the good from the bad? And what’s the best way to cook with it?

    How Did it Come to Be?

    Believe it or not, fish sauce dates as far back to Roman times, where a similar, fermented fishy liquid was brewed up called garum.

    Created from the likes of anchovies, sardines or mackerel, garum was much like the nước mắm we can buy off the shelves today. The fish, for example, would be salted and left to ferment in the sun for several months until ready to consume.

    But it wasn’t until about 1,000 years after it was documented in Italy, that fish sauce made its way over to Asia.

    As Veronica Meewes writes in her book The Fish Sauce Cookbook, some historians suggest it was passed along the trade route known as Silk Road. Although, she points out, it was entirely possible that Asian fish sauce was created independently.

    The modern-day process of making fish sauce follows a similar pattern to garum. Fish, usually anchovies, will be mixed with sea salt and left in barrels to ferment in the sun for up to a year.

    During this time, bricks or the like will be placed on the fish to weigh it down during the fermentation process, after which all that is required is patience.

    Once it’s ready, liquid is drained out of the vats; the first batch is considered to be the highest quality and is called the “first pss”.

    However, some companies will take this liquid and age it further, which results in a less concentrated, lighter and sometimes sweeter sauce.

    What’s the Best Fish Sauce?

    Navigating your way around the wall of brands on the market can be a bit of a mind field: an array of bottles, each filled with liquids dark and light. But there are things to look out for to ensure you are buying quality.

    The most obvious of these is to look at the ingredients. Steer clear of bottles that have a number of pservatives-remember that fish sauce is made from just fish and salt.

    In addition, the better-quality brands tend to use one type of fish rather than a blend, so bear this in mind when you sift through the label.

    Another good indicator of quality is to look out for a nitrogen content. Typically, this will be marked on the front of the bottle as “degrees N”, referring to the amount of nitrogen per litre.

    The amount of nitrogen denotes the quantity of protein in each drop-and the higher the protein, the more concentrated the liquid is.

    Industry standard is considered to be “30N”, while “40N” is seen as high quality. Anything under “30N” is seen as low-grade.

    Choosing Your Fish Sauce

    Fish sauce is made all over Asia, but the best is said to come from two places in Vietnam: Phú Quốc, a tropical island off the southwest coast and the southeast coastal town of Phan Thiết.

    Both of these locations boast of many reasons for why their fish sauce is the best, but they mainly refer to the quality of the fish, the sea salt used and the region’s perfect climate during fermentation.

    Phú Quốc-based Red Boat fish sauce is one such brand that hails its “all natural – 100 per cent pure” liquor. They even produce a “50N” fish sauce variety.

    Red Boat says its “first pss” sauce is made with wild black anchovies, which are salted immediately after being caught and then aged in traditional wooden barrels under the Phú Quốc sun.

    Another well-known fish sauce brand is Viet Huong, which was actually set up in San Francisco by a Chinese-Vietnamese immigrant. Viet Huong is behind a number of labels, including Three Crabs and Flying Lion. Despite its American base, it has facilities in Phú Quốc as well as Thailand.

    Popular Phan Thiết brands include the Lien Thanh company, which has been around since 1906.

    They have a full range of products, from pmium to affordable as well as a vegetarian option.

    How to Store It

    It’s important to note that fish sauce has a shelf life. Its high salt content acts as a pservative, which means that it can be kept at room temperature, although it may last longer if you store it in the fridge.

    But be sure to discard your bottle if it begins to smell rotten or if salt crystals or mold begin to form around the opening.

    Cooking With It

    Of course, what good would fish sauce be without some cooking ideas?

    The beauty of nước mắm is its strength of flavour. Such boldness marries wonderfully with meat in marinades and glazes.

    One popular Vietnamese dish is cánh g chiên nước mắm -fish sauce chicken wings. To make it, chicken wings are floured, fried and then flavoured with garlic, chilli, a little sugar and fish sauce.

    Nước mắm is also used as a seasoning during cooking much in the same way that Westerners use salt. But, of course, fish sauce is able to give a depth of flavour to a meal that salt is unable to do.

    A popular dipping sauce in Vietnam is used after cooking too, known as nước chấm. It is made with fish sauce, chilli, lime juice, vinegar and sugar. It acts as a perfect accompaniment to most meals; from spring rolls, to grilled meats or even with noodle soup.

    Whoever thought that fermented fish could be so versatile and tasty?

    --- Bài cũ hơn ---

  • Phát Hoảng Với Nước Chấm Chinsu
  • Cách Làm Vịt Nướng Bằng Lò Nướng Đúng Nhiệt Độ, Thời Gian, Nước Chấm
  • Ngó Xem Ẩm Thực Hàn Quốc
  • Cách Nấu Lẩu Ếch Măng Chua Cay Cho Mùa Đông Thêm Ấm Áp
  • Hướng Dẫn Cách Làm Lẩu Ếch Hà Nội
  • You Won’t Believe How Easy It Is To Make This Chocolate Yule Log Cake!

    --- Bài mới hơn ---

  • Classic Buche De Noel Recicpe
  • Trao Đổi Về Những Khó Khăn, Vướng Mắc Trong Quá Trình Giải Quyết Vụ Án Lao Động
  • Đám Cưới Của Đồng Bào Raglai: Nhà Gái Lo Liệu
  • Yên Lạc (Vĩnh Phúc): Đám Cưới Không Cần Xem Ngày
  • 12 Điều Kiêng Kỵ Trong Lễ Cưới Mà Ai Cũng Cần Phải Biết
  • This post may contain affiliate sales links. Please read my disclosure policy.

    This classic Yule Log Cake is a tender chocolate sponge cake filled with mascarpone whipped cream and covered with whipped chocolate ganache! It’s delicious, festive and made completely from scratch!

    Burning a yule log is a Christmas tradition that dates back before Medieval Times. People would carefully select a Christmas tree, bring it into their home and place the largest end into the fire. The whole tree would be burned and keep the fire going for the day.

    A Yule Log Cake, also known as a Bûche de Noël, is a cake made based on that old tradition. Fortunately for us, we won’t burn it – we’ll eat it! It’s basically a chocolate sponge cake roll that’s filled with cream and covered with chocolate ganache and made to look like a log.

    The version I’m sharing with you today is a wonderfully tender chocolate cake filled with mascarpone whipped cream (to jazz it up a bit and give some awesome flavor) and covered with whipped chocolate ganache. It’s decorated with sugared cranberries and rosemary for a lovely rustic and Christmas-y look!

    When making a Yule Log Cake, you’ll start by making the chocolate cake. If you’ve ever made a Pumpkin Cake Roll, it’s very similar, but uses a larger pan size. The larger size allows for you to later cut part of the log off and attach it to the side for a little branch. Be sure to line the pan with parchment paper, which will be used later to roll the cake in.

    After the cake is baked and while it’s still hot, use the parchment paper to lift it out of the cake pan. Starting at one of the short ends, roll the cake up tightly using the parchment paper that it’s on. Allow the cake to cool completely. This will allow the cake to keep it’s shape and not break when you unroll and fill it.

    Make the filling and spad it evenly over the cooled cake, then re-roll it. Wrap the cake in plastic wrap and refrigerate it until cool and firm.

    How to Decorate a Yule Log Cake

    When it’s take to decorate the cake, you’ll make the chocolate ganache. I whipped the chocolate ganache to make it a little lighter (in color and texture), but you could also use it as is – without whipping it.

    So while the cake is chilling, make the chocolate ganache. Allow the ganache to come to room temperature, then whip it on high speed until lightened, fluffy and spadable.

    Cut a piece of the log off (about 3 inches in length) and use a little chocolate ganache to attach it to the side of the cake to make it look like a little branch.

    Spad the chocolate ganache over the cake, leaving the ends exposed. Use a fork to create bark lines in the cake, then decorate with sugared cranberries and rosemary sprigs.

    When you’re done, you’ll have an amazing chocolate Yule Log to serve for Christmas!

    There’s so much to love about this particular Yule Log Recipe.

    1. The cake itself. I tried so many cakes while testing this recipe and most just didn’t get me excited about eating them. They were tough and lacked flavor. This cake uses a little bit different method where only the egg whites are whipped and added at the end. It lends a much more tender cake. It also uses dark cocoa for better flavor.
    2. The filling. Rather than filling it with a simple whipped cream, I used a mascarpone whipped cream. It doesn’t take over the cake, but lends a flavor that is just a little more special and deserving of being your Christmas centerpiece.
    3. The whipped chocolate ganache. The whipped texture of the ganache lightens it up and keeps this cake from feeling heavy when eating it. Since the cake and filling are so light, it needs a light frosting. The whipped chocolate ganache has rich flavor, with a light texture. Perfection!

    Raspberry Chocolate Layer Cake

    Chocolate Mousse Cake

    Peppermint Chip Layer Cake

    Italian Cream Cake

    Eggnog Layer Cake

    Snickerdoodle Layer Cake

    Spice Cake with Cream Cheese Frosting

    Yule Log Cake (Bûche de Noël)

    • Author: Lindsay
    • Yield: 8-10 servings 1x

    Description

    This classic Yule Log Cake is a tender chocolate sponge cake filled with mascarpone whipped cream and covered with whipped chocolate ganache! It’s delicious, festive and made completely from scratch!

    Ingredients

    Chocolate Cake

    Mascarpone Whipped Cream Filling

    Whipped Chocolate Ganache

    • 8 ounces semi sweet chocolate, finely chopped
    • 1 cup heavy whipping cream
    • Sugared cranberries, optional*
    • Sugared rosemary, optional*

    1. Preheat oven to 350°F. Line a 17×12 inch jelly roll sheet pan with parchment paper. Make sure the parchment paper sticks up at least an inch above the sides of the pan on all sides. You’ll use the parchment paper later to lift the cake out of the pan and roll it up.

    2. Whisk the flour, cocoa, baking powder and salt together in a medium bowl and set aside.

    3. In a large bowl, combine the egg yolks and sugar and whisk together until well combined.

    4. Add the sour cream, melted butter and vanilla extract and whisk together until well combined.

    5. Add the dry ingredients and gently whisk together until well combined, then set aside.

    6. Add the egg whites to a large mixer bowl and whip of high speed until stiff peaks form.

    7. Gently fold about 1/3 of the whipped egg whites into the chocolate mixture to loosen up the batter.

    8. Add the remaining egg whites and gently fold together until well combined.

    9. Spad the cake batter evenly into the ppared pan and bake for 10-12 minutes, or until the top of the cake springs back when toughed and a toothpick inserted comes out clean.

    10. Remove the cake from the oven and immediately lift the cake out of the pan using the parchment paper and place it on the counter.

    11. While the cake is hot, use the parchment paper the cake was baked in and start at the shorter end of the cake to slowly roll the cake up. Set the cake aside to cool completely.

    12. When the cake has cooled and is ready to be filled, make the filling. Add the heavy whipping cream, powdered sugar, vanilla extract and salt to a large mixer bowl and whip on high speed until soft peaks form.

    13. Add the mascarpone cheese to the whipped cream and whip until stiff peaks form. It will happen fairly quickly.

    14. Unroll the cake roll very carefully, looking out for areas where it may be sticking to release it. You can use an offset spatula or something similar and run it along the parchment paper as you unroll the cake to help release it as it unrolls.

    15. Spad the filling evenly onto the unrolled cake, then roll it back up without the parchment paper.

    16. Wrap it up in plastic wrap with the seam side down and refrigerate for at least an hour to firm up.

    17. When you’re read to decorate the cake, make the chocolate ganache. Add the chocolate to a medium sized bowl and set aside. Heat the cream in the microwave just until it begins to boil, then pour it over the chocolate.

    18. Allow the chocolate and cream to sit for a few minutes, then whisk until smooth. Let the ganache cool to about room temperature (or cooler, you don’t want it too warm/thin), then transfer to a large mixer bowl.

    19. Whip on high speed until lightened in color and thick enough to spad.

    20. To decorate the cake, use a large serrated knife to gently cut off a piece of the log about 3 inches in length. Make the cut with a slight diagonal.

    21. Use some of the chocolate ganache to attache the small log to the side of the larger log.

    22. Spad the remaining chocolate ganache all over the cake, then use a fork to create bark-like lines all over it. Decorate with sugared cranberries and rosemary (instructions in notes), if desired.

    23. Refrigerate the cake until ready to serve.

    Notes

    To make sugared cranberries and rosemary, add 1/2 cup of sugar and 1/2 cup of water to a boil over medium-high heat. Reduce heat and simmer for 5 minutes, until sugar has melted. Remove from heat and let cool for about 10 minutes. Spad 1/2 cup of sugar evenly on a shallow dish. Dip cranberries and rosemary springs to the sugar water, then roll in the sugar. Let dry before adding to the cake. I also used some of the clumps of sugar left behind to add “snow” to the cake.

    Keywords: yule log cake, yule log recipe, what is a yule log, chocolate yul log, christmas yule log. buche de noel

    --- Bài cũ hơn ---

  • How To Bake (Or Buy) This Classic Yule Log Cake From Executive Pastry Chef Uyen Kirshenbaum
  • Ca Kho To: Vietnamese Braised Fish
  • Cá Bông Lau Kho Riềng Xả
  • Bạn Đang Nghịch Gì Với Cuộc Đời
  • Cơ Sở Vịt Quay Hồng Xiêm: Nâng Cao Giá Trị Sản Phẩm Truyền Thống
  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100